Shell Helix

Das Service olarak motor yağlarında tercihimiz olan Shell Helix ile üretici standartlarının çok daha ötesinde özellikler sunan bir ürünü müşterilerimize sunmuş oluyoruz.

Shell Helix ürünleri, günümüzde küçük hacimlerde yüksek güç çıkarma prensibinde üretimler yapan otomobil şirketlerinin motorlarında meydana gelen motor stresi problemlerinin önüne; sektör standartlarından %32 daha yüksek dayanıklı, %50 daha az buharlaşma özelliği ile üretilmektedir.

Bu sayede motor yağınız daha uzun süre yeniliğini koruyor ve daha az buharlaşarak yağ eksilmesi sorunu azalıyor.

Kullandığımız bu ürünler 1.4 TSi ve 1.2 THP gibi motorlarda, kronik olarak bilinen yağ eksiltmesinin önüne büyük ölçüde geçiyor.

Yine günümüz motor teknolojisinde yaygın biçimde kullanılan turbo, kompresör ya da supercharger gibi yüksek sıkıştırma sistemlerinde oluşan yüksek ısılara dayanım konusunda da Shell Helix ürünleri büyük bir başarı gösteriyor. Araçlarda 1000 derece ısılara ulaşan turbo sistemini yağlarken de bu ürünler özelliklerini kaybetmiyor.

Aşırı soğuk iklimlerde de Shell Helix ürünleri -40 derece sıcaklıkta bile rakiplerinden üç kat daha fazla akışkan kalabiliyor.

Shell Helix yüksek performanslı araçlarda moleküler düzeyde kuvvetli geliştirildiği için daha yüksek performans sağlıyor. Sürtünme değerini çok düşürdüğü için ise bu performansa rağmen yakıt tüketimi de düşüyor.

Hem yolda, hem de yarış pistlerinde tercih edilen bu motor yağları, pistonlarda oluşan zararlı kurum ve tortulara karşı da motoru koruyor.

Bu ve bunun gibi bir çok faydayı sunan Shell Helix motor yağlarını direkt kaynağından temin ederek, sahte ürün gibi sorunlarla müşterimizin sıkıntı yaşamasının önüne geçiyoruz.

Kısacası Das Service’in tercihi: Shell Helix motor yağları…